Dit schooljaar Engels en schoolontbijt voor de groepen 1 t/m 8

Welkom in het nieuwe schooljaar 2023-2024

Kindcentrum Hendrik Wester

Kindcentrum Hendrik Wester is een openbare basisschool in Oude Pekela gevestigd in een multifunctioneel gebouw de Groenling, waar we  werken vanuit een warme, veilige en gestructureerde omgeving aan de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en persoonlijkheid van kinderen, rekening houdend met de eigenheid van elk kind. We willen kinderen helpen de wereld te ontdekken en zich er verantwoordelijk voor te voelen.

Nieuws 

Gezellige, drukbezochte kerstfair bij KC Hendrik Westers in Oude Pekela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OUDE PEKELA - Donderdag werd op het schoolplein van obs Hendrik Wester een kerstfair gehouden. Het plein was voor deze gelegenheid geheel in kerstsfeer ingericht. Vele nieuwsgierigen kwamen op de kerstfair af en het werd er gezellig druk. De verkopen gingen goed en vele kerststukjes en andere kerstattributen werden verkocht. Aan de inwendige mens was ook gedacht, er werd o.a. glühwein, warme chocolademelk, oliebollen, kniepertjes, broodjes hamburger verkocht. Kinderen konden genieten bij het kampvuur met een marshmallow.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook kon men een gokje wagen door het aantal bekertjes te raden waar de sneeuwman van was gemaakt, of enveloppen kopen om mooie prijsjes te winnen. Na anderhalf uur was het alweer voorbij en kon iedereen terugkijken op een zeer succesvolle kerstfair.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Gratis voorschoolse opvang en ontbijt bij Kindcentrum Hendrik Wester

OUDE PEKELA - Elke ochtend biedt de Hendrik Westerschool in Oude Pekela een gratis schoolontbijt aan. Alle kinderen kunnen vanaf 08:00 uur hieraan deelnemen. Het schoolontbijt is mogelijk gemaakt door het Jeugdeducatiefonds. Elke week worden de boodschappen bezorgd door de lokale Jumbo uit Oude Pekela. Kinderen kunnen vanaf 07:45 uur op school komen. Deze voorschoolse opvang is gratis, inclusief een gezond schoolontbijt.

 

 

http://www.prachtigpekela.nl/nieuws/41387/Gratis-voorschoolse-opvang-%C3%A9n-ontbijt-bij-Kindcentrum-Hendrik-Wester.html

 

 

Kijk hier het YouTube-filmpje over OBS Hendrik Wester. 

 

Wat gaat er allemaal gebeuren ?

Er zijn op dit moment nog geen agendaitems toegevoegd.

Welkom op Kindcentrum Hendrik Wester!

 

 Kindcentrum Hendrik Wester

Directeur: Rob Jager

 

Bezoekadres:

Burg. Snaterlaan 68C
9665 HS Oude Pekela

Postadres:

Postbus 6
9677 ZG Heiligerlee

0597-613710

obshendrikwester@sooog.nl